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STATEMENT FOR THE PRESS

For immediate release. October 27, 1934.

WITHDRAWALS OF CASH OR SECURITIES FROM OLD ACCOUNTS ON AND
AFTER NOVEMBER 15, 1934.

Ruling No. 33 interpreting Regulation T. In reply to certain
inquiries as to whether cash or securities may be withdrawn from
designated old accounts on and after November 15, 1934, the Federal
Reserve Board points out that the third proviso of section 7(a) of
Regulation T is by its terms applicable only to withdrawals made prior
to that date. Accordingly the Board rules that: (1) On and after
November 15, 1934, securities may be withdrawn from a designated old
account to aay extent not forbidden by section 4 of the regulation;
and (2) On and after November 15, 1934, cash may not be withdram
from a designated old account, whether restricted or unrestricted, if
such withdrawal results in an increase in the adjusted debit balance
of the accaunt in violation of the second proviso of section 7(a) of

the regulation or is forbidden by section 4 of the regulation.
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