X=7505
(INTERPRETATION OF BANKING ACT OF 1933)
Copies to be scnt to all Fedoral Reserve Banks,

July 17, 1933.
Mre L. Re Rounds, Dcputy Governor,
Federal Reserve Bank of Now York,
New York, Ncw York.
Dcar Mr, Rounds,

Receeipt is acknowledged of your letter of June 30, 1933,

inclosing copy of your lotter of the same date to Mre . T

Counsel for (a member bank)e It appoars that Mre contonds
that, since the laws of Now York do not roquirc publication of reports
of condition of affiliates of a trust company in that State, the pub-
lication of such reports is not required under scetion 9 of the Fed-
cral Reserve Act, as amended by scetion 5(¢) of the Banking Act of
1933,
After providing that each State bank or trust company which
is a membor of the Fodoral Rescrve Systom shall obtain from ecach of
its affiliates other than membor banks, and furnish to the Foderal
rescrve bank of its district and to the Federal Roserve Board, not
loss than threec reports during each year, section 9 of the Federal
Reserve Act, as amonded by scction 5(c) of the Banking Act of 1933,
provides that, "The reports of such affiliates shall be published by
the bank undor the same conditions as govern its own condition rcports."
In view of the fact that thc Federal Rescrve Act docs not re-
quirc the publication of rcports submitted to the Federal Reserve Board
and the Federal reserve banks by Statc manber banks, the only rcason-

able construction that can be given to the requirement guoted above
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is that reports of affiliates of State nmomber banks must be published
if the State law rcquires such Statc banks to publish their own rcportsa.
Even though the State law may not require the publication of rcports
of affiliatcs of State banks, thorofore, the Fcderal Rescrve Act ro-
quires the publication of such rcports whonever the State law requires
the rcports of State momber banks to be publishede

The conditions governing the method and frequeoney of publish-
ing such reports dcpends upon the provisions of the State law rcgarding
the necthod and frequency of the publication of rcports of tho State
banks; and, thercforec, it is not entiroly accurate to say that the re=
ports of such affiliatcs rwust be published whenever the Federal Reserve

Board calls for roports of condition of Statc mombor banks.

Very truly yours,

Chester Morrill,
Secrctary.
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